Domeinbalie.nl wil het haar klanten gemakkelijk maken om domeinnamen welke niet (meer) worden gebruikt te koop aan te bieden. Daarom bieden we je de mogelijkheid gebruik te maken van onze verkoopservice. Hieronder staat stap voor stap beschreven wat onze verkoopservice inhoud en welke voorwaarden en kosten hieraan zijn verbonden.

Stap 1: Zet je domeinnaam te koop

Als klant van Domeinbalie.nl kun je de domeinnaam gemakkelijk te koop zetten via jouw CustomerLounge.
  • Log in op de CustomerLounge.
  • Ga naar het tabblad Domeinnamen.
  • Selecteer bij Mijn Domeinnamen beheren de gewenste domeinnaam.

  • Klik bij Informatie en aanvullende diensten op de optie Verkopen.

Stap 2: Wacht rustig af totdat er iemand een bod uitbrengt

Mocht zich een geïnteresseerde koper bij ons melden voor jouw domeinnaam en een serieus bod uitbrengen, dan zal Domeinbalie.nl contact met je opnemen om dit bod (en eventuele vervolgstappen) samen met jou te bespreken. Als eigenaar van de aangeboden domeinnaam is jouw stem hierin uiteraard leidend.

 

Stap 3: Domeinbalie.nl verzorgt de prijsonderhandelingen en de overdracht

Wij behartigen professioneel jouw belangen en zullen er dan ook alles aan doen om namens jou een optimale overnameprijs te bedingen. Pas als jij akkoord gaat met een bod dan zal Domeinbalie.nl de overdracht namens jou gaan afhandelen.
 

Wat zijn de kosten van de verkoopservice?

Als klant van Domeinbalie.nl kun je de domeinnaam te koop zetten zonder aanvullende kosten. Je betaalt dan enkel de jaarlijkse registratiekosten voor de domeinnaam zelf. Pas als Domeinbalie.nl namens jou een succesvolle verkoop van je domeinnaam weet te realiseren brengen we een handling fee in rekening. Deze handling fee bedraagt 25% van de overeengekomen verkoopprijs (met een minimumbedrag van €100,00 (excl. BTW).