Wij zijn verplicht om de houders van alle gTLD's (waaronder .com, .net, .org, .info, .amsterdam en .frl domeinnamen) te attenderen op de naderende vervaldatum. Dit doen we door 30 en 7 dagen voor de officiële vervaldatum een reminder te e-mailen naar de domeinnaamhouder.

Deze e-mail heeft het onderwerp ‘ICANN ERRP voor het domein …’ en kent de volgende inhoud:

Dit bericht is een herinnering met betrekking tot de aankomende vervaldatum van uw domein volgens de regels van de ICANN Expired Registration Recovery Policy (ofwel ERRP).

Volgens onze administratie is het domein geregistreerd tot en met: …

Domeinbalie.nl heeft er standaard voor gekozen om uw domeinnaam automatisch te verlengen en niet te laten verlopen, tenzij u de betreffende domeinnaam bij ons heeft opgezegd.

Belangrijk: Domeinbalie.nl zal je domeinnamen niet automatisch laten verlopen op het moment dat jouw domeinnaam de officiële vervaldatum heeft bereikt. Zoals aangegeven in onze Algemene Voorwaarden (11.3), verlengen we je domeinnaamregistraties ieder jaar automatisch, totdat je deze expliciet bij ons hebt opgezegd. Indien de domeinnaam niet door jou is opgezegd kun je deze e-mails dus ter kennisgeving aannemen en is er geen actie vereist.