Heb je een domeinnaam op het oog voor een nieuwe campagne, bedrijfsnaam of productlancering en is deze al geregistreerd? Dan kun je gebruik van onze anonieme aankoopservice.

  • Wij onderzoeken van wie de gewenste domeinnaam is en of deze kan worden overgenomen;
  • Onze makelaars begeleiden je bij het hele aankoopproces, van prijsonderhandeling tot overdracht;
  • Als koper blijf je tijdens het gehele traject anoniem voor de verkoper.

Deze aankoopservice kan bestaan uit de volgende stappen:

Stap 1: Overname-onderzoek
Tijdens het overname-onderzoek achterhalen we door wie de domeinnaam die je wilt overnemen is geregistreerd en of deze bereid is om de domeinnaam te verkopen. Zodra het onderzoek is afgerond ontvang je een rapport waarin staat wie de huidige eigenaar van de domeinnaam is, de bereidheid tot verkoop en de eventuele vraagprijs. Tevens voorzien onze experts je van een passend advies over de mogelijke vervolgstappen. 

Stap 2: Prijsonderhandelingen
Als de gewenste domeinnaam beschikbaar is dan starten we namens jou de onderhandeling over de overnameprijs. Onze domein makelaars zijn dagelijks actief in de markt van domeinnamen en weten daarom wat een goede prijs is voor een domein. Zo betaal je nooit teveel!

Stap 3: Veilige overdracht
Als er overeenstemming is over de overname van de domeinnaam en de prijs, dan verzorgen we de overdracht van de domeinnaam. Zo weet je zeker dat je uiteindelijk ook krijgt waarvoor je hebt betaald. Zodra de aangekochte domeinnaam klaar staat voor gebruik dan nemen we contact met je op.

Als je één van onze experts wilt inschakelen voor de overname van een domeinnaam, bel ons dan op telefoonnummer 020-4118845 of stuur een mail naar overname@domeinbalie.nl.