Bij elke domeinnaamregistratie moet worden opgegeven wat de naam, het adres, telefoonnummer en e-mailadres is van de domeinnaamhouder. We kunnen ons echter goed voorstellen dat je het niet wenselijk vindt dat jouw NAW-gegevens worden gepubliceerd in de publieke WHOIS bij een domeinnaam aanvraag. Om te voorkomen dat jouw gegevens door iedereen opvraagbaar zijn kun je gebruik maken van onze anonieme registratiedienst. Hierbij vermelden we de gegevens van onze anonieme registratiedienst in de WHOIS i.p.v. die van jou.

Let op: Anonieme registratie van domeinnamen is niet bedoeld als dekmantel voor onrechtmatig gebruik. Natuurlijk blijf je zelf te allen tijde verantwoordelijk voor het gebruik (en misbruik) van jouw domeinnaam.

Hoe kan ik mijn domeinnaam anoniem registreren?

Nieuwe domeinnamen
Als je via Domeinbalie.nl een nieuwe domeinnaam registreert kun je direct bij de aanvraag aangeven of je gebruik wilt maken van onze anonieme registratieservice.

Bestaande domeinnamen
Je kunt ook gebruik maken van onze anonieme registratie service voor bestaande domeinnamen. Het kan namelijk goed zijn dat je jouw domeinnaam al op een eerder moment hebt geregistreerd of dat je deze pas recentelijk naar ons toe heeft verhuisd. Het anonimiseren van bestaande domeinnamen gebeurd via de CustomerLounge bij het tabblad Domeinnamen. Selecteer de domeinnaam die je wilt anonimiseren bij Mijn domeinnamen beheren en activeer vervolgens de anonieme registratie voor de betreffende domeinnaam.