Als Domeinbalie.nl klant kun je gratis gebruik maken van onze website doorschakeling. Hiermee kun je een domeinnaam automatisch laten doorsturen naar één van jouw andere webadressen.

Website doorschakeling stel je zo in:

  • Log in op onze CustomerLounge.
  • Ga naar het tabblad Domeinnamen.
  • Selecteer de domeinnaam waarvoor je doorschakeling wilt instellen bij Mijn domeinnamen beheren.
  • Klik op Aanzetten of Beheren onder Doorverwijzing en subdomeinen.

  • Vervolgens stelt je de gewenste doorschakeling in.

Welke mogelijkheden heb ik om mijn domeinnaam door te schakelen?

Standaard staat uw domeinnaam op parkeren. Hierbij wordt onze parkeerpagina getoond. Om uw domeinnaam door te kunnen sturen naar een andere URL kunt u kiezen uit direct doorsturen of frame doorschakeling.

Doorsturen
Als je ervoor kiest een domeinnaam direct door te schakelen, dan verandert het adres in de adresbalk automatisch naar het adres van de doorgeschakelde pagina. Het enige dat je hiervoor in de CustomerLounge hoeft op te geven is de URL (http://domeinnaam.nl) waarnaar de domeinnaam moet worden doorgestuurd.

Frame
Als je gebruik maakt van frame doorschakeling dan blijft de doorgestuurde domeinnaam onveranderd in de adresbalk staan. Als je hiervan gebruik wenst te maken moet je tenminste opgeven naar welke URL (http://domeinnaam.nl) de domeinnaam moet worden doorgestuurd. Indien gewenst kun je tevens een favicon adres opgeven, zoekmachine woorden invullen of een zoekmachine omschrijving toevoegen. Deze aanvullend informatie is echter niet van invloed op uw zoekmachineresultaten.

Hoe vaak wordt mijn domeinnaam doorgeschakeld?

We kunnen ons voorstellen dat je het interessant vindt om te kunnen inzien hoeveel gebruik er wordt gemaakt van de ingestelde doorschakeling. Daarom houden we gratis voor je bij hoe vaak de betreffende domeinnaam de afgelopen maand is bezocht, waarbij de bezoeker dus is doorgestuurd naar de ingestelde URL. Het aantal bezoekers (hits) staat o.a. vermeld in jouw CustomerLounge bij de beheerpagina van jouw domeinnaam bij ‘doorverwijzing en subdomeinen’.

Let op: We houden het aantal hits enkel bij voor de huidige maand. Bij een nieuwe maand begint de teller weer op nul.