Je kunt alleen een e-mailaccount aanmaken waarmee je e-mail kunt ontvangen en versturen als je een hostingpakket koppelt aan jouw domeinnaam. Heb je nog geen hostingpakket? Vraag deze dan vandaag nog aan, zodat je hiermee direct aan de slag kunt.

E-mailaccount aanmaken

Als je een Domeinbalie.nl hostingpakket hebt kun je gemakkelijk een e-mailaccount aanmaken via het cPanel.

• Log in op het Domeinbalie.nl cPanel.
  • Ga naar Email accounts.
  • Klik op de tab Add e-mailaccount
    • Voer onder Add Email Account onder Email het e-mailadres in dat je in gebruik wilt nemen
    • Selecteer bij Domain de domeinnaam
    • Voer onder Password een wachtwoord in en herhaal deze onder bij Password (again). Heb je hulp nodig bij het bedenken van een goed wachtwoord? Gebruik dan onze Password Generator.

• Klik op create account. Het e-mailadres is aangemaakt en kan direct in gebruik worden genomen.

Vervolgens kan je ervoor kiezen om je mail in te stellen in Outlook, Thunderbird, Apple mail of een andere mailapplicatie.